Brošura “Podizanje javne svijesti o potrebama djece i mladih uslijed Covid-19”

Na današnji dan prije točno 38 godina prvi puta se pojmu volonter dalo veliko značenje, ono što taj pojam i predstavlja. Predstavlja najvidljiviji izraz solidarnosti, želju pomoći drugima, potrebu pomoći, osjećaj sreće i radosti nakon što se druga osoba učini sretnom. Međunarodni dan volontera obilježava se 5. prosinca s ciljem podsjećanja javnosti o prednostima i dobrobitima volonterskoga rada i njegovu doprinosu razvoju lokalne i šire zajednice.


Stoga smo ove godine za sve vas pripremili brošuru kojoj su u izradi pripomogli djeca i mladi grada Vinkovaca prilikom sudjelovanja na radionici pod nazivom „Podizanje javne svijesti o potrebama djece i mladih uslijed Covid-19“ koja je održana u sklopu projekta Osnaživanjem partnerstva i znanja razlika je manja sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 39.590,40€ i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu 6.986,54€ te je time projekt vrijedan 46.576,95€.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Mladi protiv gladi.


Na sljedećem linku preuzmite brošuru te saznajte na koji način su djeca i mladi doživjeli globalnu pandemiju koja je ne tako davno potresla čitav svijet.

Brošura “Podizanje javne svijesti o potrebama djece i mladih uslijed Covid-19”