Mladi protiv gladi sudjelovali u organizaciji Rimskih dana 2021. godine

Od prvih Rimskih dana u kojima su sudjelovali volonteri udruge Mladi protiv gladi prošlo je devet godina. Ova se tradicija nastavila te smo i ove godine bili djelom programa održanog u čast 1700. rođendana rimskog cara Valentinijana pod geslom “DIEM NATALEM FELICEM TIBI, AUGUSTE NOSTER VALENTINIANE – SRETAN ROĐENDAN, CARE NAŠ VALENTINIJANE”.

Nakon predstave održane u subotu, 26. lipnja 2021. godine, poslužena je Rimska večera – raznovrsne rimske delicije koje je pripremila Srednja strukovna škola iz Vinkovaca. Rimska večera bila je humanitarnog karaktera te je sav prihod koji se prikupi doniran Udruzi Mladi protiv gladi. 🍽
Također, u našem malenome Rimskom gradu u parku Lenije moglo se susresti Asterixa i Obelixa koji su posluživali Mulsum – čarobni napitak koji sadrži crno vino, med, lovor i papar, a za djecu su pripremili čarobne sokiće od kojih je također sav prihod doniran udruzi.
Veliko HVALA svima koji su u sklopu IX. Rimskih dana u Vinkovcima donirali za potrebe korisnika Socijalne samoposluge u Vinkovcima!Hvala Gradu Vinkovci, djelatnicima gradske uprave, Turističkoj zajednici Grada Vinkovaca, Srednjoj strukovnoj školi na pripremi večere u čast 1700. rođendanu našeg cara te udruzi Vinkovački karneval i ekipi Asterix i Obelix sa svojim čudomixom! Hvala svim volonterima udruge Mladi protiv gladi koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi ovih aktivnosti!