Program rada s obiteljima u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti

Predstavljamo vam Program rada s obiteljima u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti, a nastao je u sklopu programa “Osvijetljen put-program usmjeren djeci i obitelji”.

Program uključuje:

  • Preporuke  stručnjaka
  • Detaljan opis radionica
  • Metodologiju rada s ciljnom skupinom
  • Evaluaciju provedenog programa

Želja nam je da ovaj Program posluži kao priručnik i pomoć u radu s djecom, mladima i njihovim roditeljima kako u udruzi Mladi protiv gladi tako i u drugim zainteresiranim institucijama koje rade s navedenom ciljnom skupinom.

U slijeće dvije godine provedbe programa „Osvijetljeni put -program usmjeren djeci i obitelji“ Program rada će se modificirati i dopunjavati temeljeno na stvarnim potrebama ciljne skupine te će omogućiti programski pristup problemima s kojima se suočavaju ciljne skupine.

Program rada možete pogledati na poveznici:

https://www.mediafire.com/file/9iduz3a7rzud92g/Program+rada+s+obiteljima+u+riziku+od+siroma%C5%A1tva+i+socijalne+isklju%C4%8Denosti.pdf

“ Ovaj program financira Ministarstva rada, mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike. Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti Udruge i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike.“